Wekelijks worden op vrijdag de contacten tussen de clubleden onderhouden in de cafetaria van het zwembad te Turnhout en dit na de training die steeds start om 20.00 uur. 

Het ganse jaar door worden er wekelijks clubduiken georganiseerd. Dit zowel in het Zilvermeer of in de Melle, de Zeeuwse wateren of in steengroeves. Bij mooi weer kunnen de duiken zelfs gezellige familieuitstappen worden met een barbecue achteraf.

Regelmatig wordt er ook naar warmer water afgereisd. Zo werden al clubreizen naar Egypte, Malediven, Bonaire, Sulawesi, Filipijnen en Curaçao georganiseerd. Bij deze duikorganisaties wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met zowel de beginnende duikers, de jeugdduikers alsook de ervaren duikers.

Ook worden af en toe niet-duikactiviteiten georganiseerd. Uiteraard zijn op alle activiteiten niet alleen de duikers betrokken maar is de ganse familie welkom voor een gezellig samenzijn.

De Federatie

De Kempische Duikschool v.z.w. is lid van de Nederlandstalige Liga voor onderwater -en sportonderzoek (NELOS). NELOS is dan weer via een Belgische Federatie voor onderwater -en sportonderzoek (BEFOS) lid van de CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques). Concreet betekent dit dat de brevetten die behaald worden bij de Kempische Duikschool wereldwijd erkend worden.

 

Bewaren

Bewaren

Onze gouden sponsors

Onze zilveren sponsors